Tort cu piscoturi, capsune si frisca

Printeaza

Tort cu piscoturi, capsune si frisca din: piscoturi, budinca de vanilie, frisca, lapte, zahar, capsune si gelatina rosie.

Ingrediente:Tort_cu_piscoturi_capsune_si_frisca

  • 100 g piscoturi
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 150 g frisca la tub
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cu zahar
  • 200 g capsune
  • 1 plic gelatina rosie

 

Mod de preparare:

Tapetează o formă de tort cu pişcoturi uşor înmuiate în lapte. Pe el pune-l să taie fructele. Tu amestecă praful de budincă cu zahărul şi 200 ml lapte şi fierbe la foc mic.

Apoi prepară gelatina pentru decor. Lasă-l pe el să pună bu­dinca peste pişcoturi, să aranjeze fructele. Toarnă tu gelatina. Dă la frigider 30 de minute.

Tort cu piscoturi, capsune si frisca

Tort_cu_piscoturi_capsune_si_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.