Ţelină orientala

Printeaza

Ţelină orientala 

 

Ingrediente:Ţelină orientala

  • 4 căpăţâni de ţelină
  • 3 cepe
  • 400 g mor­covi
  • 400 g mazăre
  • ulei
  • 2-3 linguri făină
  • supă din cub de concentrat
  • verdeaţă
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • măsline

 

Mod de preparare:

Tai ţelina felii pe care le treci prin făină şi le prăjeşti. Separat căleşti ceapa, adaugi făina şi o stingi cu supa pe care ai făcut-o din cubul de concentrat şi apă. Adaugi sare, piper şi zeama de lămâie.

In această compoziţie pui ţelina prăjită şi o laşi să fiarbă. Când este aproape gata, adaugi mazărea şi morcovii fierţi. Este gustoasă atât caldă, cât şi rece. Când o serveşti presari verdeaţă tocată mărunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.