Tarte cu sunca si mozzarella

Printeaza

Tarte cu sunca si mozzarella din: unt, chimen, sare, smantana, faina, rosii cherry, bacon, mozzarella, cimbru, pesmet si patrunjel.

Ingrediente:

pentru aluat:

  • 200 g unt
  • o lingurita chimen
  • un praf sare
  • 4 linguri smantana sau iaurt
  • 300 g faina

pentru umplutura:

  • 4-6 rosii cherry
  • 300 g bacon
  • 300 g mozzarella
  • busuioc proaspat
  • cimbru uscat si macinat
  • pesmet
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se cerne făina, se adaugă untul, chimenul, sarea, piperul şi smântână sau iaurtul. Se obţine un aluat.

Se tapetează formele cu pesmet. Se taie roşiile feliuţe, se rade brânza mozzarella, iar baconul se taie fâşii şi se căleşte în sucul propriu. Se lasă să se răcorească.

Se porţionează aluatul si se aşază în forme. Se pun baco­nul, mozzarella si caşcavalul ras, se ornează cu feliuţe de roşii şi se bagă în cuptor. După ce s-au făcut, se servesc cu pătrunjel.

Tarte cu sunca si mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.