Tarta cu praz si smantana

Printeaza

Tarta cu praz si smantana din: aluat foitaj, praz, unt, oua, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_praz_si_smantana

  • un pachet aluat foitaj
  • 4-5 fire praz
  • 2 linguri unt
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se scoate din congelator si se lasă la dezghetat. Intre timp, prazul se spală bine cu apă rece apoi se taie rondele mai groase şi se căleşte în unt topit. Se potriveşte gustul de sare si piper. Aluatul de foitaj se transferă în tava de copt tartă si apoi se pune prazul călit.

Ouăle se bat bine ca pentru omletă si se amestecă apoi cu smântână şi laptele. Se toarnă peste praz compoziţia de omletă si se bagă apoi tarta cu praz la cuptor pentru 40 de minute.

Tarta cu praz si smantana

Tarta_cu_praz_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.