Taitei cu legume si branza de capra

Printeaza

Taitei cu legume si branza de capra din: usturoi, rosii, spanac, busuioc, branza de capra, taitei, sare, piper, ulei, smantana, supa si faina.

Ingrediente:Taitei_cu_legume_si_branza_de_capra

  • 2 catei de usturoi
  • 200 g rosii mici
  • 350 g spanac
  • 1 legatura busuioc
  • 2 bucati branaz de capra (a 40 g)
  • 350 g taitei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 50 ml smantana
  • 300 ml supa (instant)
  • 1 lingura faina

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se spala rosiile apoi se taie pe jumatate. Spanacul se alege si se spala. Busuiocul, se scutura, i se rup frunzulitele, apoi se toaca. Bucatile de branza de capra se taie cubulete. Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe pachet. Se incinge uleiul in tigaie, apoi se caleste usturoiul.

Se adauga spanacul si se lasa pana se inmoaie. Se toarna supa si smantana si dupa ce se lasa putin sa fiarba se pune faina, apoi jumatatile de rosii si busuiocul. La final se condimenteaza.  Se scurg taiteii de apa, se toarna sosul de spanac si se presara busuioc. Taiteii se serve cu branza de capra.

Taitei cu legume si branza de capra

Taitei_cu_legume_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu branza de capra

1 comentariu

  1. Ce bine arata reteta de paste cu legume si branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.