Supa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore

Printeaza

Supa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore din: conopida, otet de vin, ulei de masline, usturoi, ardei iute, supa de carne, patrunjel, branza de oaie.

Ingrediente:

  • o conopida
  • 2 lingurite otet de vin
  • o cescuta ulei de masline
  • 4-6 catei de usturoi
  • un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt
  • 3 cani supa de carne concentrata
  • sare, o mina de patrunjel verde tocat
  • 100 gr brinza de oaie

 

Mod de preparare:

Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus celedoua lingurite de otet.

Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute.

Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie.

Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda.

Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.

Se serveste cu brinza presarata deasupra

Supa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. n-am mai incercat asa ceva

  2. Interesanta aceasta reteta de supa cu branza de oaie. Nu am mai incercat, dar trebuie sa fac si eu in astfel de preparat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.