Supă de mazăre cu creveţi şi pesto

Printeaza

Se călesc 4 cepe verzi tocate într-o lingură ulei de măsline 2 minute, până se înmoaie. Se adaugă 1 cartof mic, curăţat şi tăiat cubuieţe, 100g de pesto şi 1 l de supă de legume fierbinte şi se aduce la punctul de fierbere. Se acoperă şi se lasă pe foc 1 o minute.

Se adaugă 500g de mazăre congelată şi se mai ţine pe foc 5 minute, până ce mazărea şi cartoful s-au frăgezit.

Se mixează câteva secunde, lăsând unele dintre legume intregi. Se adauga 150 g de creveti fierti, se aduce din nou la punctul de fierbere, se adauga zeama de lamaie, sare si piper. Se serveste cu 1 lingura smantana si cu sos pesto.

Supă de mazăre cu creveţi şi pesto

Supă de mazăre cu creveţi şi pesto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.