Supa din piept de vita si sunca afumata

Printeaza

Supă din piept de vită si sunca afumata din: pipet de vita, carnaciori afumati, sunca afumata, varza acra, cimbru, ceapa, piper, faina, ulei, smantana, boia.

Ingrediente:Supa din piept de vita si sunca afumata

  • 700 g piept de vită
  • 200 g cârnăciori afumaţi
  • 200 g şuncă afumată
  • 400 g varză acră
  • cimbru
  • 1 ceapă
  • piper
  • 2 l apă
  • 1 lingură de făină
  • 60 g unt sau ulei
  • 2 linguri smântână
  • 1 linguriţă boia dulce
  • mărar verde

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi egale, sotaţi-le în ulei sau unt cu ceapa tocată, făina şi boiaua, după care le puneţi la fiert cu 2 l apă şi puţină sare. Luaţi foarte bine spuma, adăugaţi varza tăiată julien, şunca şi cârnăciorii tăiaţi în bucăţi mici.

Lăsaţi supa să fiarbă până când carnea este pătrunsă; puneţi smântână, mărarul tocat şi aduceţi preparatul la masă fierbinte.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.