Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui

Printeaza

Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui din: ceapa, sfecla, varza, carnaciori, supa, ienupar, marar, unt.

Ingrediente: Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui

  • 1 ceapa
  • 200 g sfecla rosie
  • 250 g varza acra
  • 5 carnaciori
  • 750 ml supa
  • 5 boabe de ienupar
  • 3 fire de marar
  • putin unt

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se toaca marunt, sfecla curatata se taie cubulete, iar varza  fideluta.

Carnaciorii se prajesc si se taie felii groase de 1 cm.

Se lasa untul sa se topeasca intr-o oala mai mare, se caleste ceapa si se stinge cu zeama de pasare.

Se adauga varza si boabele de ienupar, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba circa 30 de minute, la foc potrivit.

Dupa 20 de minute se incorporeaza si sfecla si se fierbe inca 10 minute, pana ce se-nmoaie.

Cand totul e gata, se introduc si feliile de carnati.

Supa se serveste fierbinte, presarata cu marar verde taiat marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.