Supa de oase de vinat cu linte si ciuperci

Printeaza

Supa de oase de vinat cu linte si ciuperci

Ingrediente:Supa de oase de vinat cu linte si ciuperci

  • 1,200 kg oase de vinat
  • 400 g linte sau mazăre uscată
  • 40 g unt
  • 300 g bu­reţi de pădure
  • 1 lingură jăină
  • 50 g ulei
  • 2 joi dafin
  • 3 l apă
  • 100 g afumătură
  • 1 ceapă mare
  • 3 linguri smantană
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se sparg oasele cu satirul, se prăjesc cu afumă tura, uleiul, ceapa, apoi se adaugă lintea opărită şi foile de dafin şi se fierb 50 minute.

Se scot oasele şi afumătura şi restul se dă prin sită şi se pune din nou la fiert 15 minute peste rintaşul alb făcut din unt şi făină cu bureţii şi afumătura tăiate.

Se ter­mină cu smantană şi verdeaţa tăiată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta supa asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.