Supa-crema de mazare (varianta)

Printeaza

Supa-crema de mazare din: ceapa verde, salata, ulei, apa, smantana, sare, sunca de curcan.

Ingrediente:Supa-crema de mazare

  • 2 fire ceapă verde
  • 3 foi salată
  • 1/2 lingură
  • ulei
  • 500 ml apa
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • 2-3 felii şuncă de curcan

 

Mod de preparare:

In oala de fiert, în ulei, se căleşte uşor ceapa tocată, se adaugă salata tăiată si mazarea.

Se lasă un minut pe foc, se toarnă apa si se lasă la fiert 20 de minute.

Se opresc două linguri de mazăre pentru servit, iar restul se mixează.

Se pune amestecul pe foc, se adauga smântână, se potriveşte de sare si se trage de pe foc. Se serveşte cu mazărea oprită si şuncă de curcan, după gust.

 

Supa-crema de mazare

Supa-crema de mazare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.