Supă andaluză tradiţională

Printeaza

Supă andaluză tradiţională din: ulei de masline, paine, usturoi, rosii, ceapa, castarveciori, ardei gras, apa, otet, chimen, sare, piper.

Ingrediente:Supa_andaluza_traditionala

  • 150 ml ulei de masline
  • 150 g paine
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g rosii
  • 2 cepe medii
  • 2-3 castarveciori
  • 1 ardei gras
  • 1,5 l apa
  • 2 linguri otet
  • chimen macinat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pâinea de coajă, înmuiaţi miezul cu apă, apoi stoarceţi-1. Curăţaţi roşiile, cepele, castraveţii şi ardeiul, puneţi-le în blender , Impreună cu miezul de pâine şi cu usturoiul; procesaţi până devin o pastă. Adăugaţi treptat uleiul, bătând cu telul.

Turnaţi apoi oţetul şi apă, puţin câte puţin, bătând continuu, până când supa are consistenţa dorită. Săraţi şi piperaţi. Această supă se serveşte rece, cu crutoane.

Supă andaluză tradiţională

Supa_andaluza_traditionala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.