Struguri imbracati
PrinteazaStruguri imbracati din: struguri, alune de padure, curmale, smochine, nuci, sirop de fructe, zahar praf si cacao.
- 25 boabe mari de struguri
- 50 g alune de padure
- 200 g curmale uscate
- 200 smochine uscate
- 50 g nuci macinate
- sirop de fructe
- zahar praf amesteca cu cacao
Mod de preparare:
Treceti prin masina de tocat smochinele si curmalele, apoi amestecati pasta obtinuta cu nucile macinate si cu putin sirop, daca este nevoie, pentru a obtine un amestec usor modelabil.
Taiati boabele de struguri in doua, fara a desprinde jumatatile una de alta. Scoateti samburii si in locul lor puneti cate o aluna. Imbracati apoi boabele in pasta de fruscte uscate. Tavaliti-le prin amestecul de zahar praf si cacao. Se pot pastra la frigider vreme indelungata.
Struguri imbracati
Pofta buna!