Sticksuri calde de Holloumi

Printeaza

Sticksuri calde de HolloumiSe taie 24 de sticksuri dintr-o bucată de aproximativ 250g de brânză grecească halloumi (se poate înlocui fără probleme cu caş foarte uscat). Se tăvălesc prin cimbru tocat mărunt (2 linguri).

Se înjumătăţesc 24 de felii de pancetta sau bacon şi se înfăşoară cu ele fiecare stick de brânză dat prin cimbru. Se pun sticksurile pe grătar, întorcând pentru a se rumeni panceta uniform pe toate părţile. Când sticksurile sunt crocante, iar brânza fierbinte şi moale, se servesc cu salsa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.