Spinare de miel la frigare cu garnitura de sote de varza de Bruxelles, cartofi prajiti si cosulete din foitaj umplute cu sote de ficat

Printeaza

Spinare de miel la frigare cu garnitura de sote de varza de Bruxelles, cartofi prajiti si cosulete din foitaj umplute cu sote de ficat

Ingrediente:Spinare de miel la frigare cu garnitura de sote de varza de Bruxelles, cartofi prajiti si cosulete din foitaj umplute cu sote de ficat

  • 1,600 kg spinare de miel
  • 120 g unt
  • sare
  • piper
  • 6 coşuleţe coapte din foi­taj
  • 300 g rinichi sau ficat de miel
  • 1 ceapă
  • 1/2 pahar vin
  • 350 g varză de Bruxelles
  • 300 g cartofi
  • 1/4 lingură făină
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Spinarea de miel se frige la frigare ca spinarea de miel . Se taie şi se aşază pe un platou.

Se garniseşte cu varza de Bruxelles fiartă şi sotată în unt, cartofii prăjiţi şi coşuleţele din foitaj umplute cu sote de ri­nichi sau de ficat, cu ceapă, făină, vin, sare, piper şi 1 lingură bulion pastă.

Separat se serveşte la sosieră sos de mentă .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.