Somon cu salsa

Printeaza

O reteta de somon cu salsa din: porumb, ardei gras, castravete, avocado, patrunjel, branza feta, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, fileuri de somon si ulei.

Ingrediente:Somon cu salsa

  • 1 conservă porumb (425 ml)
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 castrave­te
  • 2 fructe de avocado
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 125 g brânză feta
  • sucul de la o lămâie
  • 5 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri de somon (â cca 150 g)
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă porum­bul. Se curăţă ardeii gras de cotoare şi seminţe. Se decojeşte castravetele şi se curăţă de seminţe.

Se spală fructele de avocado, se taie jumătăţi şi se golesc de sâmburi. Se taie legumele cubuleţe. Se toacă pătrunjelul. Se taie cubuleţe brânza feta.

Ingredientele pre­gătite se amestecă într-o salatieră. Se amestecă sucul de lă­mâie cu ulei de măsline, sare şi piper; se adaugă la salsa şi se amestecă.

Peştele se sărează, se piperază şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei încins 5 min. pe fiecare parte. Se serveşte cu salsa.

Somon cu salsa

Somon cu salsa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.