Scaricica de porc la gratar cu rozmarin

Printeaza

Scaricica de porc la gratar cu rozmarin din: scaricica de porc, boia, sare, piper, rozmarin, ceapa rosie, marar, garnitura de cartofi.

Ingrediente:Scaricica_de_porc_la_gratar_cu_rozmarin

  • scăricică de porc sau costiţe
  • boia dulce şi iute
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 ceapă roşie
  • garnitură de cartofi
  • 1 legatura mărar

 

Mod de preparare:

Carnea se crestează în diferite locuri pentru a se pătrunde bine pe grătar. Se condimentează cu sare, piper şi boia şi se lasă câteva minute la rece.

Separat, se pregăteşte grătarul, se încinge şi se unge cu jumătate de ceapă. Se aşază bucăţile de carne pe grătar, pe deasupra se pun rondele de la cealaltă jumătate de ceapă şi se lasă 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă pentru a se rumeni bine.

După ce s-au făcut, se presară crenguţe de rozmarin pe deasupra şi se acoperă cu o folie câteva minute până se servesc. Separat se pregătesc cartofii pentru garnitură, fie fierţi şi gratinaţi, fie copţi pe grătar.

Scaricica de porc la gratar cu rozmarin

Scaricica_de_porc_la_gratar_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.