Sashlac cu miel

Printeaza

O reteta de Sashlac cu miel din: pulpa de miel, ceapa, lamaie, ulei de masline, usturoi, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Sashlac cu miel

  • 1 kg pulpa de miel
  • 5 ceapa
  • 1 lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 1 lingura de oregano
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se razaleste ceapa marunt si se amesteca cu zeama de lamaie, uleiul, usturoiul sarea, piperul si oregano obtinandu-se un fel de sos.

Carnea se taie cuburi ca pentru frigarui si se pun in cratita cu amestecul si se lasa o zi in cratita acoperita.

In cealalta zi se scoate si se pregatesc frigaruile (o bucata carne o buc ceapa si tot asa) si se pune la gratar ungandu-se tot timpul cu amestecul in care a fost tinut.

Se servesc calde

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.