Sarmalute cu carnati in bulion

Printeaza

Sarmalute cu carnati din: carnati, orez, boia, bulion, carne de porc, carne de vita, varza, ceapa.

Ingrediente:Sarmalute cu carnati in bulion

  • 3 carnati subtiri
  • 1 cana orez
  • boia
  • bulion
  • 1 kg carne porc si vita
  • foi de varza acra
  • 2 cepe

 

Mod de preparare

Treci carnea prin masina de tocat cu tot cu ceapa. Potrivesti tocatura de sare si boia (nu prea iute daca folosesti carnati iuti). Tai carnatii bucati de maximum 3 centimetri.

Pe fiecare foaie de varza asezi carnea tocata (mai putina avand in vedere ca pui si carnati) si o bucatica de carnat.

Infasori sarmalele si le asezi circular in cratita. nu uita sa asezi un strat de varza tocata pe fundul vasului. Printre sarmale poti adauga si afumatura de ori ce fel ai.

Diluezi bulionul ctfrapa si il torni peste sarmale. Le asezi la fiert, la foe mic, di­rect in cuptor.

Cel mai bine este sa le pregatesti cu o zi, doua inainte de masa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.