Salata taraneasca cu carnati

Printeaza

Salata taraneasca cu carnati din: salata verde, carnati, ardei, ceapa, conopida, rosii, ulei, otet, marar, sare, piper. Salata taraneasca cu carnati

Ingrediente :

  • 1 salată verde
  • 100 g cârnaţi afumaţi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 1 conopidă mică
  • 2 roşii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lin­guriţă oţet
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli conopida, o fierbi 10 minute în apă clocotită cu sare şi după ce s-a răcit o desfaci în bucheţele. Tai apoi cârnaţii bucăţi şi-i prăjeşti în ulei încins.

Cureţi ceapa şi ardeiul, le tai fideluţă şi le amesteci cu conopida şi cârnaţii. Tai şi roşiile felii şi le adaugi în salată împreună cu verdeaţa tocată, uleiul, oţetul, sare şi piper după gust. Aşezi salata pe un platou cu salată verde şi o dai pentru jumătate de oră la rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. De ce ai pune carnati in salata? Ori faci salata, ori faci amestecatura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.