Salată de struguri şi ciuperci

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de salata de struguri si ciuperci din: struguri, ciuperci, ceapa rosie, otet de vin, ulei de masline, sare, piper si patrunjel

Ingrediente:Salată de struguri şi ciuperci

  • 500 g struguri de masa
  • 600 g ciuperci
  • 1 ceapa medie rosie
  • 2 linguri otet de vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine boabele de stru­guri, le tai pe jumătate şi le îndepărtezi sâmburii. Ciu­percile spălate le pui la fiert pentru 5-6 minute, în apă

sărată, clocotită, apoi, după răcire, le tai mă­runt. Ceapa o toci foar­te mărunt, o amesteci cu ciupercile, strugurii, sare, piper, oţet şi ulei de măsline.

Dai vasul la rece 1 oră şi ornezi apoi cu pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.