Salată de vară

Printeaza

Salată de vară

Ingrediente:Salată de vară

  • 200g morcovi mici
  • 200g conopidă
  • 200g fasole fidea
  • 150g mazăre
  • 750 g roşii
  • 200g vîrfuri de sparanghel
  • 1 legătură mărar
  • 1/2 linguriţă muştar
  • 2 linguri oţet de prune
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 fir ceapă verde
  • 1 salată

 

Mod de preparare:

Legumele toate se fierb, în afară de fasole care se fierbe separat şi roşiile care rămîn crude.

Se taie în 2-3 şi se amestecă cu sosul făcut din oţet, piper, sare şi muştar afară de roşiile şi sparanghelul cu care se garniseşte salata.

Se mai garniseşte şi cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.