Salata de rosii cu branza

Printeaza

Salata de rosii cu branza

Salata de rosii cu branza

Ingrediente:

  • 6 rosii mari
  • 1 ceapa rosie de marime mijlocie
  • 100 g branza feta sau branza cu mucegai
  • sare
  • piper negru
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1 lingurita de zahar
  • 20 g de seminte de susan
  • 2-3 frunze de busuioc

Mod de preparare:

Se spala rosiile se taie felii potrivite si nu foarte subtiri. Se asaza pe un platou, se taie ceapa solzisori si se pune pe deasupra rosiilor.

Ceapa rosie da o aroma speciala acestei salate si pe dea­supra este si putin dulce, deci ii intregeste gustul special.

Branza feta sau cea cu mucegai se taie cubulete si se asaza asimetric peste rosii.

Intr-un castron, se prepara sosul de salata. Putin ulei de masline se amesteca cu sare, piper, o lingurita de zahar brun sau obisnuit si cateva picaturi de otet balsamic.

Sosul se serveste optional cu salata de rosii. Se orneaza cu busuioc si seminte de susan si se serveste cu paine prajita sau lipie.

Salata de rosii cu branza

Salata de rosii cu branza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O salata de rosii foarte simpla si gustoasa. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.