Salată de pasăre cu mere

Printeaza

Salată de pasăre cu mere 

Ingrediente:Salata de pasare cu mere

  • 200 g carne de pasăre
  • 1 kg cartofi
  • 100 g mere
  • 100 g ţelină
  • 200 g maioneză
  • 50 g muştar
  • 50 g coniac
  • 2 g piper
  • 100 g aspic
  • sare
  • ouă fierte tari

 

Mod de preparare:

Se taie ca fideaua cartofii fierţi şi curăţaţi, merele cură­ţate, ţelina crudă şi carnea de pasăre fiartă. Din cantitatea de carne indicată, numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnitură.

Se adaugă maioneză, muştar, coniac, piper şi sare după gust. Se ames­tecă compoziţia foarte uşor, se aranjează pe platou şi se presară deasupra restul de carne de pasăre.

Se decorează cu rondele de ou proaspăt şi cu aspic, mai mult pe marginea salatei, pentru a o acoperi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.