Salata cu paste si ciuperci

Printeaza

Salata cu paste si ciuperci din: paste scurte, salata verde, ciuperci, ulei, otet de mere, usturoi, gogosar acru, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Salata_cu_paste_si_ciuperci

  • 500 g paste scurte
  • 1 salata verde mare
  • 300 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite otet de mere sau zeama de lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 gogosar acru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, scurgeţi-le de apă şi puneţi-le într-un castron mai mare. Curăţaţi ciupercile, tăiaţi-leîn sferturi sau în felii şi căliţi-le în ulei, apoi lăsaţi-le la răcit. Adăugaţi us­turoiul pisat, gogoşarul tăiat în fâşii, sare şi piper.

Spălaţi salata şi rupeţi-oîn fâşii. Puneţi-le în castronul cu pastele, împreună cu amestecul cu ciuperci şi amestecaţi pentru omogenizare. Stropiţi ingredientele cu oţet şi presăraţi pătrunjel verde tăiat mărunt.

Salata cu paste si ciuperci

Salata_cu_paste_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.