Salata cu kaizer, carnati si ciuperci

Printeaza

Salata cu kizer, carnati si ciuperci din: frunze de salată, ceapa verzde, cârnaţi afumaţi, kaizer, oţet din vin, suc de lămâie, usturoi, ciuperci marinate, caşcaval, smântână, muştar, maioneză, sare, piper, ketchup.

Ingrediente:Salata cu kaizer, carnati si ciuperci

  • 2 frunze de salată
  • 2 cepe verzi
  • 200 g cârnaţi afumaţi
  • 150 g kaizer
  • 1 lingură oţet din vin
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g ciuperci marinate
  • 75 g caşcaval
  • 150 g smântână
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură maioneză
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ketchup

Mod de preparare:

Pui la prăjit kaizerul împre­ună cu cârnaţii în puţin ulei. Apoi tai kaize­rul cubuleţe, iar cârnaţii rondele. Separat, tai ciupercile marinate în două, iar ceapa verde şi caşcavalul le tai mărunt.

Amesteci totul. Separat, pui într-un bol maioneza, smântână, ketchup-ul, muştarul, oţetul şi sucul de lămâie şi amesteci până obţii un sos pe care îl torni în bol peste celelalte ingrediente.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.