Salata bulgareasca (varianta)

Printeaza

 Salata bulgareasca

Ingrediente:Salata bulgareasca (varianta)

  • 500 g cartofi
  • 250 g roşii
  • 2 ardei graşi
  • 1 castravete
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Este o salată de vară care se prepară din toate zarzavaturile ce se pot mânca crude: roşii, ardei, castraveţi, ceapă, tăiate toate în felii subţiri, la care se adaugă felii de cartofi fierţi.

Se face sosul şi se amestecă. Împrejur se pun frunze de salată verde, măsline sau felii de ouă răscoapte.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.