Rulouri cu ceapa si dovlecei

Printeaza

O reteta de rulouri cu ceapa si dovlecei din: foi de placinta, ceapa verde, dovlecel, ulei, orez, piper, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g foi de placinta
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 100 ml ulei
  • 100 g orez
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa şi dovlece­lul, căliţi-le 4-5 minute în ulei, apoi adăugaţi orezul, mărarul tocat mărunt şi o cană apă fierbinte. Potriviţi de sare şi piper şi luaţi vasul de pe foc. Ţineţi-I acoperit până când se umflă orezul. Tăiaţi foile de plăcintă în fâşii de circa 10cm lăţime.

Puneţi pe fiecare fâşie câte o lingură din compoziţie, apoi rulaţi foia şi puneţi ruloul într-o tavă unsă cu ulei. Stropiţi-le cu ulei pe deasupra şi puneţi tava în cup­torul încins. Coaceţi rulourile la foc potrivit, circa 45 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.