Rulou cu crenvurşti şi cremă de branză

Printeaza

Rulou cu crenvurşti şi cremă de branză

Ingrediente:Rulou cu crenvurşti şi cremă de branză

  • 600 g carne tocată
  • 1 chiflă
  • 2 ouă
  • 1 ceapă mare
  • 4 crenvurşti
  • 6 linguri pesmet
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu ouăle, chi­fla înmuiată în apă şi presată bine, apoi ceapa tăiată mărunt, sare şi piper după gust.

Pentru fiecare rulou ai nevoie de 1,5 linguri pesmet pe care îl întinzi pfe o planşetă umedă.

Peste pesmet pui 1,5 linguri din compoziţia de carne tocată. La mijloc, pui un crenvurşt, rulezi şi prăjeşti ruloul în ulei încins.

După ce ai prăjit toate rulourile, le aşezi pe un platou şi pregăteşti crema de brânză.

Amesteci 2 lin­guri de smântână cu 2 ouă, 2 linguriţe făină, 20 g unt, 1-2 linguri brânză topită sau caşcaval răzuit şi le dai într-un clocot.

Torni această cremă peste rulourile calde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.