Ruladă de pui cu legume

Printeaza

O reteta de rulada de pui cu legume din: piept de pui, morcovi, dovlecel, ardei capia, smantana, usturoi, mandarina, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel, cartofi, telina si broccoli.

Ingrediente:Ruladă de pui cu legume

  • două piepturi de pui
  • doi morcovi
  • un dovlecel
  • doi ardei capia
  • 200 ml smântână
  • 4 căţei de usturoi
  • o mandarină
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel
  • cartofi
  • ţelină
  • broccoli

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb în apă cu puţină sare. Se lasă să se răcească, se taie în jumătăţi, apoi bastonaşe potrivit de groase. Dovlecelul se spală, se taie bas¬tonaşe şi se pune lângă morcov. Ardeii capia se spală, se curăţă de seminţe şi se taie bastonaşe.

Intr-o cratiţă se încing patru linguri de ulei, se pun ardeii capia, dovleceii, usturoiul feliat şi se prăjesc. Piepturile de pui se dezosează şi se taie astfel încât să se obţină patru foi de carne.

Se condimentează, se aşază pe o margine a foii legumele călite şi morcovii, se rulează, se prind cu scobitori, se aşază pe o tavă unsă cu ulei şi se introduc în cuptor.

Se coc 25-30 de minute la foc mediu şi se servesc cu un sos din smântână, suc de mandarină, sare şi piper presărate cu pătrunjel tocat.

Ruladă de pui cu legume

Ruladă de pui cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.