Ruladă din splină de vită cu spanac

Printeaza

Ruladă din splină de vită cu spanac din: splina de vita, spanac, marar, usturoi, ceapa, paine, condiment, sunca, cartofi, morcov, oua, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 splină de vităRulada din splina de vita cu spanac
  • 1 legătură spanac
  • 2 legături mărar
  • 3 cepe
  • 3 căţei de usturoi mari
  • 2 felii de pâine înmuiate şi stoarse
  • 1 lin­guriţă condiment
  • 100 g şuncă tă­iată cubuleţe
  • 6 cartofi mai mari
  • 1 morcov mare
  • 3-4 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi splina şi o fierbi o oră. Când e gata şi s-a răcit, o dai prin maşina de tocat împreună cu cepele călite în prealabil, feliile de pâine înmuiate şi stoarse.

Dai apoi prin răzătoarea fină morcovul crud şi cartofii fierţi nu orea tare.

Le adaugi în compoziţia de carne împreună cu mărarul şi spanacul tocate, amesteci bine, pui 3 ouă bătute, condiment, piper şi sare după gust, usturoiul pisat şi şunca tăiltă cubuleţe.

Adaugi şi o ceşcuţă din zeama în care a fiert splina şi omogenizezi compoziţia.

O pui apoi în 2 tăvi de chec mai mici sau una mai mare, unse cu margarina şi tapetate cu făină si dai la cuptor.

Când rulada este aproape gata, o scoţi, o ungi cu ou şi o dai din nou la cuptor pentru câteva minute, să se rumenească.

Ruladă din splină de vită cu spanac

Rulada din splina de vita cu spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.