Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci

Printeaza

 Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci

Ingrediente:Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci

  • 7-8 cartofi potriviţi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 linguri de lapte
  • 2-3 lin­guri unt
  • sare
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi laşi la fiert 25 de minute, îi pasezi şi îi amesteci cu sarea, untul şi laptele, ca să obţii un piure pe care-l întinzi pe o folie de celofan.

Separat, într-un cas­tron amesteci ciupercile tocate cu ouăle bătute bine şi pătrunjelul tocat. Compoziţia cu ciuperci o torni peste stratul de cartofi piure. Rulezi bine, apoi aşezi rulada trăgând de folie în tava unsă cu ulei. O ungi cu puţin ou, după care o dai la cup­tor, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.