Ruladă de carne tocată umplută cu macaroane

Printeaza

Ruladă de carne tocată umplută cu macaroane din: carne macra, slanina, ceapa, paine, ou, sare, piper, verdeata, pesmet, macaroane, unt, piper, sfecla rosie, salata verde.

Ingrediente:Ruladă de carne tocată umplută cu macaroane

  • 1 kg carne macră
  • 150 g slănină
  • 2 cepe
  • 1 felie pîine albă
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă verdeaţă tocată
  • 1 lingură pesmet
  • 200 g macaroane
  • 1 lingură unt
  • un vîrf cuţit piper
  • sfecla rosie
  • salata verde

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele în apă sărată, se strecoară, se spală cu apă rece, se lasă să se scurgă, apoi se amestecă cu oul bătut spumă, piperul şi untul încălzit.

Pe un şervet curat udat cu apă se întinde tocătura în strat uniform, gros de 1 cm. Pe mijlocul tocăturii se aşază macaroanele.

Se ri­dică marginile şervetului în aşa fel ca tocătura să se unească acoperind macaroanele.

Se obţine astfel un sul. Se aşază rulada în tava unsă cu untură, se unge cu ou, se presară cu pesmet şi se dă la cuptor ca să se coacă la foc potrivit, timp de 30-40 min.

Se serveşte tăiată felii de grosimea unui deget, cu salată verde, salată de sfeclă sau sote de morcovi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.