Ruladă cu spanac si susan

Printeaza

Ruladă cu spanac si susan din: piept de pui file, condimente, spanac, ardei, morcovi, parmezan, seminte de susan, ulei de susan, sare, ianibahar.

Ingrediente:Rulada cu spanac si susan

  • 1 piept de pui file
  • condimente pentru carnea de pasare
  • 300 g spanac congelat
  • 1 ardei mic
  • 3 morcovi
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri seminte de susan
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare
  • 1 praf ienibahar

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui în 4 felii pe care le subţiezi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Căleşti puţin spanacul într-un vas antiade- rent, amestecând astfel încât să se dezgheţe şi să scadă. Dai pe răzătoarea fină morcovii curăţaţi şi spălaţi.

Tai în fâşii înguste ardeiul curăţat. Aşezi feliile de carne pe 4 bucăţi de hârtie de copt unse cu ulei. Presari pieptul de pasăre cu condimente după gust. Repartizezi uniform, în straturi, morcovii raşi, apoi parmezanul şi spanacul amestecat cu susanul, ienibaharul şi sare după gust.

Din loc în loc, pui fâşii de ardei. Rulezi ajutându-te de folie şi prinzi bine hârtia la capete. Pui rulourile într-un vas termorezistent în care ai turnat 150 ml apă şi introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 40 de minute. înainte de a servi rulourile, le laşi să se mai răcească în folie.

Ruladă cu spanac si susan

Rulada cu spanac si susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.