Rulada cu nuca de cocos si cacao

Printeaza

Rulada cu nuca de cocos din: apa, biscuiti, zahar, cacao, nuca de cocos.

Ingrediente:Rulada cu nuca de cocos si cacao

  • 300 ml apă
  • 500 g biscuiţi cacao
  • 5 linguri zahăr
  • 4 linguri cacao
  • 100 g nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Apa, zahărul şi cacaua le pui pe foc să dea câ­teva clocote. Obţii astfel un sirop. Macini biscuiţii sau îi pisezi cu sucitorul şi îi amesteci cu siropul. Fră­mânţi totul cu mâna unsă cu ulei. Apoi, cu ajutorul unui făcăleţ uns şi el cu ulei, întinzi aluatul pe un celofan.

Deasupra aluatului vei pune o cremă pe care o faci amestecând 5 linguri zahăr, 100 g nucă de cocos, 1 pachet margarină cu gust de lămâie sau vanilie.

Rulezi strâns cu ajutorul celo­fanului (trăgând înapoi foaia de celo­fan) şi dai la rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.