Rulada cu fasole verde

Printeaza

Rulada cu fasole verde din: oua, smantana, sare, piper, ulei, fasole verde, cascaval, sunca.

Ingrediente:Rulada_cu_fasole_verde

pentru rulada:

  • 5 oua
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper
  • ulei

pentru umplutura:

  • 250 g fasole verde
  • 300 g cascaval
  • 300 g sunca

 

Mod de preparare:

Aşezi o cratiţă la fiert cu apă şi sare. Când începe să dea în clocot, pui fasolea verde, spălată şi curăţată la ambele capete, aproximativ 10 minute.

O scoţi din apă şi o laşi la răcit. Caşcavalul şi şunca le tai felii subţiri.

Pentru ruladă, baţi ouăle cu smântână, sarea şi piperul. Incingi cuptorul. întinzi într-o tavă dreptunghiulară hârtie de copt pe care o ungi cu ulei. Torni ouăle şi dai ta cuptor până se rumenesc.

Scoţi tava şi aşezi pe ea, cât e caldă, feliile de caşcaval şi de şuncă, fasolea şi rulezi.

Desprinzi uşor de pe hârtia de copt, după ce s-a răcit.

Rulada cu fasole verde

Rulada_cu_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.