Rosii umplute cu orez si busuioc

Printeaza

Rosii umplute cu orez si busuioc din: rosii, orez salbatic, ceapa, vanata, ulei de masline, sare, ulei.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_orez_si_busuioc

  • 600 g rosii
  • 50 g orez salbatic
  • 1 ceapa
  • 1/2 vanata
  • ulei de masline
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se căleşte orezul în puţin ulei, se adaugă ceapa tăiată mărunt, se lasă 5-7 minute şi se pune vânătă curăţată de coajă şi tăiată cubulete;

Se potriveşte de sare, se adaugă o cantitate de apă egală cu cantitatea de orez şi se lasă să fiarbă la foc mic, amestecând continuu, 5-7 min;

Se taie roşiile în două, se scobesc şi se umplu cu orez, se pun în cuptorul încălzit la 1 80° C timp de 15-20 min;

Se decorează cu frunze de busuioc.

Rosii umplute cu orez si busuioc

Rosii_umplute_cu_orez_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.