Rosii cu carne

Printeaza

Rosii cu carne din: carne de vită, ceapa, ulei, roşii, sare, faina, patrunjel.

Ingrediente: Rosii cu carne

  • 1 kg carne de vită
  • 3 cepe
  • 150 ml ulei
  • 1/2 kg roşii
  • sare
  • 1 linguriţă făină
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le, înăbuşiţi-le în ulei şi puneţi făina care se rumeneşte foarte puţin.

Stingeţi cu apă, apoi lăsaţi vasul pe foc domol. Când carnea este aproape fiartă, adăugaţi roşiile fără pieliţe şi seminţe, tăiate în bucăţi mari. Lăsaţi să mai fiarbă încă 30 de minute până când carnea este bine pătrunsă.

Inainte de a aduce preparatul la masă decoraţi-l cu pătrunjel verde, tocat fin.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.