Retete delicioase: Rosii umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii umplute cu: carne de vita, ceapa, ou, rozmarin, cimbru, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute

  • 4 roşii mari
  • 300 g came de vită tocată
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • rozmarin
  • cimbru
  • 1 lingură de ulei
  • 200 g parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie un capac roşiilor vas de cuptor uns cu ulei, se umplu cu amestecul de carne şi se acoperă cu capacul natural al roşiilor.

Roşiile astfel pregătite se stropesc cu puţin ulei, pe lângă ele în tavă se presară şi miezul lor tăiat mărunt şi se dau la cuptorul bine încălzit, pentru 45 de minute.

Se servesc calde, presărate cu parmezan.

Rosii umplute

Rosii umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.