Retete de post: Ghiveci de legume
PrinteazaO reteta savuroasa de Ghiveci de legume din: porumb, mazare, pulpa de rosii, fasole verde, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcov, broccoli, ulei, sare si piper.
- 1 cutie cu porumb dulce
- 1 cutie cu mazare fina
- 1 cutie cu pulpa de rosii
- 1 mana de fasole verde
- 2 cartofi
- 2 ardei grasi rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 broccoli
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curata ardeii de cotor şi seminţe şi feliază-i. Taie morcovul în bas- tonaşe subţiri, cartofii în cuburi, iar ceapa julien. Desfă broccoli în bucheţele, opăreşte- le cinci minute în apă cu sare şi scurge-le. Incinge uleiul şi pune la călit toate legumele curăţate cu fasolea, dar fără broccoli.
Amestecă până ce legumele şi încep să se înmoaie, adaugă o cană cu apă şi un praf de sare, acoperă şi lasă să dea în câteva clocote. Intre timp, pune mazărea şi porumbul într-o strecurătoare şi lasă-le să se scurgă bine. Adaugă-le peste restul de legume.
Când au fiert legumele, pune roşiile şi broccoli, amestecă şi lasă să scadă. La final, potriveşte de sare şi piper.
Ghiveci de legume
Pofta buna!
Ghiveciul e bune tot timpul, nu numai in post