Retete pentru masa de Pasti: Plăcintă de miel şi cartofi

Printeaza

O reteta simpla de placinta de miel si cartofi din: carne de miel, supa de miel, branza si pesmet amestecat cu verdeata.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Placinta_de_miel_si_cartofi

  • 200-300 de carne de miel
  • 100 g sos de sau un pic de supa de miel
  • cartofi fierti (aprocimativ 250 g)
  • 50 g branza, rasa
  • 2 linguri de pesmet amestecat cu verdeata

 

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° c/gaz 6. Se taie carnea în bucăţele şi se pune într-un vas mare termorezistent sau în două vase mai mici. Se toarnă sosul deasupra sau un pic de supă, cât să se umezească bucăţile de carne.

Se fărâmiţează deasupra cartofii, apoi se presară brânza şi pesmetul. Se dă la cuptor 30 de minute, până când suprafaţa devine aurie. Dacă ai legume rămase, prăjeşte-le rapid la foc iute şi serveşte-le ca garnitură.

Plăcintă de miel şi cartofi

Retete_pentru_Pasti_Placinta_de_miel_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.