Retete de post: Conopidă picantă

Printeaza

O reteta de conopida picanta din: conopida, broccoli, morcov, ceapa, stafide, ardei gras, curry, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Conopidă picantă

  • 300 g conopida
  • 300 g broccoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 50 g stafide
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 varf de cutit de turmeric sau curry
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida şi broccoli se despart în bucheţele; se opăresc, se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se spală şi se curăţă legumele rămase. Se taie ceapa solzişori, morcovul în bastonaşe, ar­deiul în fâşii.

Legumele se înăbuşă în ulei, picurând câte puţin din zeama în care a fiert cono­pida. Se adaugă stafidele, conopida, broccoli, condi­mente şi sare şi se lasă să fiarbă acoperit, cea 5 min.

Conopidă picantă

Conopidă picantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.