Retete de post: Conopidă picantă
PrinteazaO reteta de conopida picanta din: conopida, broccoli, morcov, ceapa, stafide, ardei gras, curry, ulei, sare si piper.
- 300 g conopida
- 300 g broccoli
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 50 g stafide
- 1 ardei gras rosu
- 1 varf de cutit de turmeric sau curry
- 30 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Conopida şi broccoli se despart în bucheţele; se opăresc, se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se spală şi se curăţă legumele rămase. Se taie ceapa solzişori, morcovul în bastonaşe, ardeiul în fâşii.
Legumele se înăbuşă în ulei, picurând câte puţin din zeama în care a fiert conopida. Se adaugă stafidele, conopida, broccoli, condimente şi sare şi se lasă să fiarbă acoperit, cea 5 min.
Conopidă picantă
Pofta buna!