Retete de Craciun: Ceafa de porc in crusta

Printeaza

Ceafa de porc in crusta din: ceafa de porc, sare, piper, oua, faina si ulei.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Ceafa_de_porc_in_crusta

  • 500 g ceafa de porc
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 oua
  • 3 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Amestec crocant cu rosii uscate: Amesteci bine urmatoarele ingrediente: 100 g pesmet, 2-3 rosii uscate tocate marunt si busuioc verde.

Feliaza ceafa, cate-o cu tocatorul de snitele, sareaz-o, pipereaz-o. Lasa carnea pregatita o ora la firgider. Da fiecare felie prin faina, ou si amestec crocant, apasand bine sa se faca o crusta frumoasa.

Incinge bine uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste snitelele cate 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate pe hartie absorbanta. Serveste cu garnitua de legume sotate.

Ceafa de porc in crusta

Retete_de_Craciun_Ceafa_de_porc_in_crusta

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.