Reteta zilei: Penne cu sos picant de branza

Printeaza

Penne cu sos picant de branza din: crema de branza, sos iute, supa de pui, condimente, smantana, piept de pui, penne.

Penne_cu_sos_picant_de_branza_04

Penne cu sos picant de branza

 

Ingrediente:

  • 250 gr crema de branza
  • ¼ ceasca sos iute
  • ½ cana supa de pui
  • 1 lingura condimente, dupa gust
  • ¾ ceasca smantana
  • 2 cesti piept de pui, tocat
  • 250gr penne

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita la foc mediu, se topesc crema de branza, sosul iute si supa de pui impreuna. Adaugati condiment. Se amesteca, apoi se adauga smantana. Adauga carnea de pui tocata. Dati focul la mic si se fierbe timp de 10 minute.

Penne_cu_sos_picant_de_branza_02

Intre timp, gatiti pastele in apa clocotita. Scurgeti si se adauga in cratita cu sos. Amestecati, opriti focul, lasati sa se raceasca, apoi serviti.

Penne_cu_sos_picant_de_branza_03

Penne cu sos picant de branza

Penne_cu_sos_picant_de_branza_05

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.