Reteta de post: Tarta cu legume
PrinteazaTarta cu legume din: margarina, faina, apa mienrala, sare, piper, chimen, ardei, ceapa verde, praz, ciuperci, marar, rosii, pesmet si ulei.
- 200 g margarina
- 400 g faina
- 100 ml apa minerala
- o lingurita sare
- piper
- o lingurita chimen
pentru umplutura:
- 4 ardei
- o legatura ceapa verde
- un fir praz
- 400 g ciuperci
- 1-2 legatura marar
- 2-3 rosii
- 3-4 linguri pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Se cerne făina într-un bol, se adaugă margarina, sarea şi apa minerală. Se amestecă bine şi se obţine un aluat consistent. Se înfăşoară în folie şi se lasă la rece câteva ore. Se curăţă, se taie mărunt legumele, se călesc în ulei, se condimentează cu sare, piper şi se pune pesmetul.
Se scoate aluatul, se întinde cu sucitorul si se întinde în tava de plăcintă tapetată cu hârtie de copt. Se presară chimenul şi mărarul tocat si se toarnă umplutura. Se întinde uniform $i se bagă în cuptorul încins.
Tarta cu legume
Pofta buna!