Pulpa de porc cu cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpa de porc cu: cartofi, rosii,  usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pulpa de porc cu cartofi

  • 600 g pulpă de porc
  • 800 g cartofi
  • 4-5 roşii
  • o căpăţână usturoi
  • cimbru
  • busuioc proaspăt
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Pulpa de porc se feliază si se căleşte în uleiul încălzit. Se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se rumeneşte împre­ună cu carnea. Se condimen­tează cu sare şi piper.

Separat, se curăţă si se spală cartofii, se taie felii potrivite şi se aşază în tavă împreună cu carnea înăbuşită. Se bagă la cuptor şi, după ce s-au frăgezit, se adaugă piureul de roşii, cimbrul şi busuiocul tocate mărunt.

Se amestecă uşor şi se mai lasă aproximativ 30 de minute în cuptor. Se ornează cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.