Pui cu vin si mere

Printeaza

O reteta de pui cu vin si mere din: pui, vin alb, mere acrisoare, ulei de masline, sare, piper si nucsoara.

Ingrediente:Pui cu vin si mere

  • 1 pui
  • 150 ml vin alb
  • 4 mere acrisoare
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si lasati-o la scurs. Condimentati-o cu sare, piper si nucsoara rasa si puneti-o intr-o tava. Puneti in vas si merele intregi. Turnati peste ingredientele vinul si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit.

Intoarceti din cand in cand carnea si stropiti-o cu zeama din tava. Tineti tava la cuptor pana scade tot lichidul. Mai lasati-o la cuptor pana cand scade tot lichidul. Mai lasati-o la cuptor inca 15 minute, ca sa se rumeneasca bine carnea, opriti focul si lasati tava in cuptor cu usa deschisa 10 minute.

Pui cu vin si mere

Pui cu vin si mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.