Pui muntenesc cu sos

Printeaza

Pui muntenesc cu sos

Ingrediente:Pui muntenesc

  • 1 pui
  • 4 roşii (sau 4 linguri bulion, sau pastă de tomate)
  • 1 lingură condimente
  • 250 ml ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Cureţi puiul, îl speli în două ape clo­cotite. Pui uleiul într-o cratiţă, apoi puiul şi adaugi puţină apă, astfel încât să fiarbă înăbuşit 20-25 de minute. Ulterior adaugi roşiile decojite sau bulionul.

Laşi la foc mic circa 10 minute, apoi adaugi usturoiul pisat. Mai adaugi puţină apă dacă e nevoie şi foaia de dafin şi condimente.

Il mai laşi să fiarbă 5 minute. E bun, de regulă, cu mămăliguţă caldă.

Pui muntenesc cu sos

Pui muntenesc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.