Pui cu masline si sos de lamaie

Printeaza

Pui cu masline si sos de lamaie din: piept de pui, ceapa, masline, lamaie, supa de legume, ardei gras, ulei, mustar, pudra de coriandru.

Ingrediente:Pui_cu_masline_si_sos_de_lamaie

  • 600 g piept de pui
  • 3 cepe
  • 200 g masline
  • 1 lamaie
  • 200 ml supa de legume
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita pudra de coriandru

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe, prăjiţi-o întreagă în ulei până se rumeneşte, apoi tăiaţi-o în felii.

Căliţi ceapa în uleiul rămas de la prăjirea cărnii şi după 10 minute, adăugaţi feliile de piept, ardeiul, măslinele, supa, muştarul, coriandrul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.

Lăsaţi preparatul încă 5 minute la foc mic înainte de servire.

Pui cu masline si sos de lamaie

Pui_cu_masline_si_sos_de_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.