Pui cu masline si sos de lamaie
PrinteazaPui cu masline si sos de lamaie din: piept de pui, ceapa, masline, lamaie, supa de legume, ardei gras, ulei, mustar, pudra de coriandru.
- 600 g piept de pui
- 3 cepe
- 200 g masline
- 1 lamaie
- 200 ml supa de legume
- 1 ardei gras rosu
- 100 ml ulei
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita pudra de coriandru
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe, prăjiţi-o întreagă în ulei până se rumeneşte, apoi tăiaţi-o în felii.
Căliţi ceapa în uleiul rămas de la prăjirea cărnii şi după 10 minute, adăugaţi feliile de piept, ardeiul, măslinele, supa, muştarul, coriandrul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi preparatul încă 5 minute la foc mic înainte de servire.
Pui cu masline si sos de lamaie
Pofta buna!