Pui cu gogosari, masline si porumb

Printeaza

Pui cu gogosari, masline si porumb din: piept de pui, gogosari, ceapa, usturoi, rosii, masline, porumb, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu gogosari, masline si porumb

  • 1 piept de pui
  • 2 gogoşari
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 7-8 roşii
  • 10 măsline verzi
  • 10 măs­line negre
  • 2-3 linguri porumb fiert
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai bucăţi şi după ce l-ai presărat cu cimbru, sare şi piper, îl căleşti în ulei. In acest timp, cureţi ceapa, usturoiul şi gogoşarii, decojeşti roşiile, toci usturoiul şi ceapa, tai gogoşarii fâşii şi roşiile bucăţele, le adaugi pe toate în uleiul în care ai prăjit puiul şi le laşi pe foc mic.

Pui cu gogosari, masline si porumb1

După ce s-au înmuiat gogoşarii, pui şi bucăţile de pui, măslinele şi porumbul şi mai căleşti totul pe foc mic 5-10 minute. La sfârşit, presari verdeaţa tocată şi mâncarea este gata.

Pui cu gogosari, masline si porumb

Pui cu gogosari, masline si porumb

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.